‘RT stap voor stap’ is een particuliere praktijk voor Remedial Teaching, huiswerkbegeleiding en bijles. De praktijk is er met name voor leerlingen in het basisonderwijs en middelbaar onderwijs bij wie het leren ondanks alle inspanningen niet verloopt zoals verwacht. Mogelijk heeft uw kind moeite met leren lezen of krijgt hij/zij het rekenen maar niet onder de knie? Misschien heeft uw zoon/dochter hulp nodig bij het maken van huiswerk of bij het behalen van zijn/haar eindexamens en/of diploma's?

Ook kan 'RT stap voor stap' leerlingen uit het MBO en HBO helpen bij de vaardigheden op het gebied van rekenen, Nederlands, Engels en het plannen en structureren van modules. Bij ‘RT Stap voor Stap’ is het mogelijk door middel van individuele begeleiding aan te sluiten bij de behoeftes van uw kind. Hij/zij is hierdoor beter in staat zich stap voor stap verder te ontwikkelen.

http://rtstapvoorstap.nl/

Coachpraktijk Puberzaken is bedoeld voor jong volwassenen en hun ouders/verzorgers die tegen problemen aan lopen en hierbij ondersteuning willen. De ondersteuning kan een individueel traject op maat zijn, want iedereen is anders. Maar je kunt ook kiezen voor een thematraining of een training in groepsverband. 

http://puberzaken.nl

Ontdek de site:

https://lieverlos.nl/

Spanning & Stress loslaten met massagetherapie, yoga & mindfulness.

  • Facebook Social Icon

Cindigo kindercoaching

06-51029548

© 2023 by The Plan. Proudly created with Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now