top of page

Wie ben ik

Ik ben Cindy Jacobs, 41 jaar, getrouwd en moeder van 2 kinderen.
Sinds januari 2018 afgestudeerd met een brede coachopleiding met specialisatie kindercoach bij
BGL & partners in Eindhoven. Hiervoor heb ik ruim 1 jaar lang een brede opleiding gevolgd op HBO-niveau gedoceerd en begeleid door verschillende gespecialiseerde vak therapeuten. In het brede coach traject heb ik ook voor jongerencoach, gezins- en opvoedcoach en volwassenecoach gestudeerd. 
Mijn kracht is kinderen weer zelfvertrouwen geven, meer inzicht geven in hun gedachten patronen, weerbaarder maken, omgaan met emoties of angsten, omgaan met hooggevoelig zijn, en overprikkeld raken.

 
Naast kindercoach en moeder ben ik ook leerkracht in het basisonderwijs. Al 20 jaar werk ik met kinderen in de leeftijd van 4 - 14  jaar.
 
Voor kinderen iets kunnen betekenen
is mijn passie!


Ik heb gemerkt dat kinderen in hun jonge leven steeds vaker onder druk staan in onze maatschappij. Er wordt nog al wat van ze verwacht. Ze raken overprikkeld en lopen als gespannen tijdbommetjes rond.

 
In alle drukte van deze tijd kunnen kinderen zichzelf kwijt raken en onzeker worden. Ik help kinderen graag weer lekker in hun vel te komen. En ga met ze op zoek naar hun krachten en leer ze hoe zij deze kunnen gebruiken om weer in hun kracht te komen. Zodat ze daarna weer zelfstandig verder kunnen op hun levenspad.

Met een rugzak vol kennis en ervaring sta ik klaar voor een korte reis met u en uw kind! 

Iets voor kinderen mogen betekenen is altijd mijn drijfveer geweest. Een bijdrage kunnen leveren aan de ontwikkeling van een kind is prachtig. In het onderwijs en als moeder van 2 kinderen had ik mijn rugzak met ervaring al aardig gevuld. Dit was voor mij niet genoeg.
Ik wilde nog meer kunnen betekenen! Er gaat zoveel om in een kinderhoofd. Hier heb je als groepsleerkracht te weinig zicht op en tijd voor om op in te gaan.
Kinderen over een kleine of grote hobbel op de weg helpen. Ze meer zelfvertrouwen en een positief zelfbeeld geven. Om leren gaan met emoties, hoog sensitiviteit of overprikkeld raken. 

Ze weer zien stralen! En ze daarna weer zelfstandig op hun weg sturen is magisch! 

bottom of page